Piše se nova zgodba ...

Zgodba Florinas se ni začela pred kratkim, ampak že nekaj let nazaj, z Ovchiko. Ovchika je bil prodajni program iz filca za dojenčke, predvsem imena, obešanke in vrtiljaki. Potem pa je prišel preblisk, združen z dolgoletno željo, delati  z rožami. In nastale so rožice iz filca. Čudovite, skoraj dišeče in naravne. Rože, ki ne ovenejo in tako lahko krasijo vašo okolico zelo zelo dolgo, Trenutno je Florinas linija namenjena deklicam in dekoraciji prostora, kmalu pa pride še poročna linija. Da bo spomin na poroko večen. 

Posebna zahvala pri vsej zasnovi gre krasni fotografinji in čudoviti osebi, brez katere spletne strani sploh ne bi bilo. Ujeti detajle, ki na najlepši način prikažejo lepoto rožic, ki niso prave, ni vedno lahko. Pa ji je uspelo, in skupaj lahko nadaljujeva z rožnato pravljico. Obiščite Nives na www.nivesbrelihphotography.si

Ideja

Ideja Florinas je preprosta. Razveseljevati s čudovitimi rožami, ki so naravne, a vendar ne toliko naravne, da bi ovenele. Samostojne, kot dodatki ali v kombinaciji z lesom bodo nastajali krasni izdelki, ki bodo polepšali prostor in napolnili srce. 

Vizija

Širiti obstoječi prodajni program in dodajati novega. Sodelovati s strankami, podjetji in ustvarjati krasne stvari. Predvsem usmeritev na dodatke in dekoracijo za poroke. 

izdelki-naslovna
KAR NEKAJ PREDNOST
Pa niso naštete vse!

Gratis poštnina

za vsa naročila v skupni vrednosti nad 50 €.

Darilce

ob naročilu v skupni vrednosti 50 €.

Zanesljiva dostava

s priporočeno pošiljko s številko za sledenje.

GOVORI SE
Same lepe stvari

Nina Kamien

Stranka
Navdušena! 🙂 Se vidi, da je narejeno z ljubeznijo.

Nives Brelih

Fotografinja
Majda je izjemna oseba. Njena toplina, iskrenost in zanesljivost pri delu sta me popolnoma navdušili. Majda žari v svojem delu. Ko sem fotografirala njene ročno izdelane izdelke, sem lahko opazila, kako posveča veliko pozornosti natančnosti, ustrezni izbiri barvnih kombinacij kot tudi primerni izbiri materialov. Majda ima ideje, ki jih uspe uresničiti z izjemnimi kreativnimi kolekcijami.Je profesionalna in unikatna. Toplo priporočam vsakemu, ki želi podpreti kvalitetnega slovenskega ustvarjalca!!!